luni, 6 august 2012

Jocuri noi pe platforma Android

jocuri-noi-Android
Prima reactie cand intri pe un device care foloseste platforma Android este surprinderea fata de volumul de aplicatii si jocuri noi oferite gratis pentru download. Inca nu este la nivelul sistemului IOS folosit de Iphone, Ipad si Ipod dar probabil ca nu va mai dura mult pana cand aceste doua sisteme vor fii egale din punct de vedere al aplicatiilor gratuite.
Printre multimea de jocuri oferite spre free downlod cateva iti atrag atentia imediat : Celes Arca si Little Empire.
Celes Arca este un joc de tip mmorpg clasic, dar care solicita destul de multe resurse pentru a rula. Acest joc iti permite sa iti creezi propriul personaj, sa il dezvolti si upgradezi dupa cum iti place pe masura ce treci nivelele si acumulezi puncte. Acest tip de jocuri este foarte popular printre iubitorii jocurilor pe mobil si tablete. Partea mai putin placuta este ca un asemenea joc solicita o gramada de timp din partea utilizatorului, iar unii dintre noi nu prea mai avem mult timp liber doar traim in plin secol al vitezei.
Little Empire este cam la fel de popular , aproape ca nu gasesti un device fie el smartphone sau tableta care sa nu il aiba instalat. Acest joc este cu eroi , cu armate si tot felul de cavaleri care mai de care mai ciudati. Cand recrutezi soldati sau cand sapi dupa aur sau cristale, iti cere ceva timp . Dar partea frumoasa e ca in timp ce aceste activitati se desfasoara tu poti opri aplicatia si face alte activitati care iti plac cu telefonul tau.

Jocuri noi pe platforma Android

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu