vineri, 10 august 2012

Sound Shapes joc nou de la Sony


sound-shapes
Zilele acestea compania Sony Computer Entertaiment a anuntat lansarea mai multor jocuri noi pe piata internationala.
Cel pe care vrem sa vi-l prezentam acum se numeste Sound Shapes un joc ce a fost lansat pentru platformele PS3, si PSP Vita. Acest joc este unul plin de culori vii si animatii care mai decare mai interesante.
Tot jocul este legat de culori si animatii prin care trebuie sa zbori spre nivelul urmator. Actiunea pare ca una in sistem 2D cu contraste vizuale puternice care sunt vizibile si extrem de usor de inteles. In lumea lui Sound Shapes rosu inseamna moarte asa ca scopul jocului este sa stai cat mai departe de aceasta culoare si sa incerci sa ajungi in cealalta parte a ecranului.
Va rog sa priviti o demonstratie video a jocului pentru a intelege mai bine despre ce este vorba :


Cu cat avansezi prin nivelurile jocului poti culege monede colorate. Fiecare dintre acestea adauga o nota muzicala noua jocului, si apar in scorul pe care il poti obtine.

Mai multe monede inseamna mai multe note, sunete si cu cat jocul va evolua dusmanii si capcanele vor adauga si ele note noi, asa ca vei avea nevoie de monede cat ai multe pentru a trece mai departe.

Tot ce faci in acest joc , toate miscarile sunt direct dependente de numarul de note muzicale pe care le ai . Acest joc este un concept nou bazat pe muzica, sunete si culori si de aici si numele jocului Sound Shapes inseamna formele sunetului.

Odata ce ai terminat campania jocului vei debloca inca doua moduri de joc, Death Mode si Beat School. Primul este format dintr-o serie de niveluri foarte inselatoare care te vor captiva foarte usor., in timp ce al doilea iti va testa abilitatile muzicale fortandu-te sa compui melodii pentru a supravietui.

Sound Shapes joc nou de la Sony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu