marți, 7 august 2012

Sase jocuri noi educative pentru vacanta

jocuri-noi-educativeVara poate reprezenta un moment bun pentru a capta atentia copilului dumneavoastra cu cateva jocuri noi educative, bazate pe stiinta sau istorie, pastrand in acelasi timp si fascinatia lor pentru jocurile online.
PBS Learning Media au lansat cu un an in urma o colectie mare de jocuri educative gratuite pentru a experimenta, juca si distra in acelasi timp. Mai jos enumeram cinci astfel de jocuri care noua ne-au atras atentia.
1. Amusement Park Physics : in acest joc copilul tau va invata cum functioneaza legile fizicii jucandu-se intr-un parc de distractii virtual. Copilul va afla aceste legi creand propriul roller coaster in acest joc interactiv produs de Annenberg Learner. Descopera cum sa faci legile fizicii in practica creand propriul tau park de distractii. Si deasemenea trebuie sa intelegi fizica astfel incat oamenii sa fie in permanenta siguranta.
2. Cooking with Sugar : In aceasta activitate online inspirata din Exploratorium, invata cum diferitele ingrediente reactioneaza intre ele si la temperaturi diferite. aceasta activitate incearca sa ii invete cum trebuie folosit zaharul si care sunt modalitatile multiple prin care acesta poate fi procesat. Exista reprezentari grafice pana si cu moleculele de zahar. Explica deasemenea cum creatorii de bomboane evita cristalizarea zaharului. Ce poate fi mai interesant pentru un copilas decat un joc online in care isi face propriile bomboane?

Sase jocuri noi educative pentru vacanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu