duminică, 12 decembrie 2010

Gran Turismo 5 pentru Playstation se vinde ca painea calda

Jocul Gran Turismo 5, disponibil pentru platformele PlayStation, s-a vandut in 60 de milioane de unitati. Aceste vanzari impresionante au fost atinse la 12 ani si 11 luni dupa lansarea japoneza a primului titlu al francizei, Gran Turismo, in decembrie 1997.

Franciza Gran Turismo, incepand cu jocul original Gran Turismo pana la cel mai recent Gran Turismo5, a fost dezvoltata o data cu platformele PlayStation. Jocul auto este unul dintre cele mai populare jocuri pentru consola PlayStation.

Al noualea titlu al celei mai bine vandute francize de curse auto, Gran Turismo 5

pentru sistemul PS3, beneficiaza de o noua grafica pentru senzatii mai realiste in timpul intoarcerilor si deraparii controlate, creand o experienta de condus intuitiva.

Jocul dispune de o galerie de peste 1.000 de masini licentiate ale liderilor producatorilor de masini. Alte caracteristici indelung asteptate includ suportul 3D stereoscopic, damage in timp real, efecte dinamice ale vremii si componenta complexa online, unde jucatorii pot concura in numar de pana la 16, prin platforma PlayStationNetwork.

Cu cea mai ampla paleta de optiuni de gameplay dintre titlurile Gran Turismo, jocul Gran Turismo 5 ofera o experienta imersiva de divertisment posibila numai pe consola PS3.

Gran Turismo 5 a fost lansat pe 24 noiembrie 2010. La data de 6 decembrie, peste 5,5 milioane de unitati Gran Turismo 5 au fost vandute global.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu