miercuri, 8 decembrie 2010

World of Warcraft: Cataclysm

Lansare în România

Best Distribution anunta ca, în România, lansarea World of Warcraft: Cataclysm, al treilea expansion al celui mai de succes MMORPG, va fi întâmpinata prin deschiderea la miezul noptii în data de 6-7 decembrie a numeroase magazine de specialitate, atât în capitala, cât si în restul tarii, precum si prin organizarea mai multor evenimente de divertisment destinate publicului. Începând cu seara de 6 decembrie, cei mai importanti parteneri din retail si online îi asteapta pe gamerii care doresc sa se numere printre primii care vor achizitiona si juca mult asteptatul Cataclysm. Lista completa a magazinelor din Romania ce îsi vor deschide portile în noaptea de 6-7 decembrie poate fi vizualizata aici.


Mike Morhaime, CEO si co-fondator al Blizzard: "Dupa doi ani de eforturi în domeniul dezvoltarii, suntem entuziasmati sa ne aflam la doar câteva zile de lansarea celui mai reusit expansion World of Warcraft de pâna acum. Cataclysm va aduce jocului numeroase noutati din punct de vedere al continutului si va schimba fata Azeroth-ului pentru totdeauna. Asteptam cu nerabdare sa sarbatorim aceasta lansare cu jucatorii din întreaga lume."


Cei ce vor fi prezenti la evenimentele de lansare World of Warcraft: Cataclysm vor avea posibilitatea de a achizitiona atât varianta standard a jocului, cât si editia de colectie (în limita stocului disponibil), care se bucura de urmatoarele componente bonus, pe langa discul ce contine jocul:


- un DVD exclusiv behind-the-scenes World of Warcraft: Cataclysm, ce contine peste o ora de interviuri si comentarii despre procesul de dezvoltare al jocului
- un CD cu coloana sonora World of Warcraft: Cataclysm, printre care câteva piese exclusive pentru editia de colectie
- The Art of Cataclysm, album de 176 de pagini cu artwork din procesul de dezvoltare
- carti de joc pentru World of Warcraft Trading Card Game - un deck de 60 de carti de început din seria Wrathgate, doua carti extended-art si doua carti hero, exclusive pentru editia de colectie
- pet in-game exclusiv, Lil’ Deathwing
- mouse pad editie speciala World of Warcraft: Cataclysm


În Cataclysm, tinutul Azeroth se va schimba pentru totdeauna prin întoarcerea celui cu chip de dragon, Deathwing. Jucatorii vor explora zone ce le-au fost odata familiare, dar care acum au suferit modificari în urma devastarilor si sunt presarate cu noi aventuri. În efortul de a supravietui cataclismului ce a cutremurat planeta, doua noi rase disponibile – Worgen si Goblins – se vor alatura luptei dintre Alliance si Horde. În drumul lor spre atingerea noului level cap 85, jucatorii vor descoperi locatii noi, vor acumula noi niveluri de putere si se vor înfrunta cu însusi Deathwing într-o lupta ce va hotarî destinul lumii întregi.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu