joi, 18 noiembrie 2010

Assassin's Creed Brotherhood

Lansare oficiala în România Ubisoft, alaturi de Best Distribution, va invita la lansarea oficiala a mult asteptatului joc Assassin’s Creed Brotherhood. Evenimentul va avea loc vineri, 19 noiembrie, în magazinul Diverta din Sun Plaza, începând cu orele 17:00.

Assassin's Creed se întoarce cu o experienta single player îmbunatatita si, pentru prima data în istoria seriei, cu o componenta multiplayer. În centrul atentiei ramâne în continuare conflictul dintre asasini si templieri, protagonistul fiind si de aceasta data Ezio Auditore da Firenze. Povestirea continua acolo unde Assassin’s Creed II s-a oprit: Ezio devenit un Maestru asasin infam, reconstruieste fratia asasinilor pentru a eradica templierii si a pentru scapa Roma din ghearele coruptiei. Pe partea de multiplayer jucatorii vor putea sa-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena în arta asasinarii si pentru a-si elimina oponentii odata si pentru totdeauna. În cadrul partidelor de multiplayer, jucatorii vor putea alege dintr-o serie de personaje unice, fiecare dispunând propriul arsenal si propriile tehnici de asasinare.


Ca sa aflati mai multe despre ce aduce nou si cum se prezinta Assassin’s Creed Brotherhood, va invitam pe toti la evenimentul de lansare care va fi prezentat de doi redactori theGamecast.net, Catalin Nitu aka theWarlord si Cosmin Aionita aka RedBeard. Jocul va putea fi încercat atât în multiplayer, cât si în singleplayer pe console PlayStation 3. Nu pot lipsi nici concursurile care aduc premii importante: pe lânga hanorace, tricouri, cani, insigne, postere, participantii vor putea câstiga si copii promotionale si EDITII SPECIALE ale jocului. Detaliile si regulamentul concursului vor fi prezentate la fata locului.       


Astfel, toti cei curiosi de noile aventuri ale celui mai celebru asasin virtual sunt asteptati vineri, 19 noiembrie începând cu orele 17:00 la magazinul Diverta din Sun Plaza. 


View the original article here


Wholesale Video Game List Niche - Earn 75% Commissions


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu