duminică, 21 noiembrie 2010

Peter Molineux a prezentat Milo şi Kinect la TeD 2010

 Microsoft a facut o demonstratie cu Milo, un baiat virtual, cu ajutorul tehnologie Kinect, la conferinta TeD 2010.

Milo este controlat printr-un Xbox 360 cu un controller numit Kinect. Tehnologia a fost gândita si promulgata de Peter Molyneux, unul dintre cei mai cunoscuti game designeri din lume.


„Vreau sa prezint o revolutie în felul în care spunem povestile”,  a spus Molyneux la TeD Global conference (Technology, Entertainment and Design) din Oxford. „Filmele, televiziunea si chiar si cartile nu sunt interesante pentru ca nu ma implica pe mine. Este o mare de plictiseala.


Molyneux a explicat ca a vrut sa creeze un personaj care sa para viu, care sa îl priveasca în ochi si care sa dea impresia ca traieste cu adevarat.


Milo a fost prezentat la E3 2009, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre el. „Multi au spus ca nu este real”, a mai explicat designerul, dar acesta a demonstrat live, pe scena, cum functioneaza.


Personajul face de fapt parte dintr-un joc mai mare, iar Molyneux a spus ca vor fi necesare aproximativ 45 de minute pentru ca Milo sa te recunoasca cu exactitate. Din nefericire, potrivit bbc.co.uk, tehnologia este înca în dezvltare si Microsoft nu are o data de lansare.


View the original article here


Established, successful ebook, now open to affiliates. Easy To Organise Party Games For The Whole Family / Church / Corporate / Celebration Etc. Longtail Keywords, Cross Sell And Upsell. More Info At www.TreasureHuntBook.com/affiliatehelp.htm


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu