luni, 22 noiembrie 2010

Marius Niculae e dependent de World of Warcraft

 Preocuparile fotbalistilor în afara orelor de antrenament intereseaza tot atât de mult cât evolutia lor în terenul de joc. De-a lungul vremii, paparazzi au surprins multe escapade nocturne ale jucatorilor sau relatii pe care acestia încercau sa le tina secrete.

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, nu face parte din categoria petrecaretilor, dar ziaristii de la Click au aflat una dintre marile placeri si, totdata, preocupari ale acestuia. Capitanul "câinilor" este pur si simplu dependent de jocul pe calculator World of Warcraft, pentru care plateste un abonament lunar de 15 euro. El îsi petrece zilnic câteva ore bune în fata laptopului si a ajuns deja la nivelul maxim pe care îl poate atinge un personaj.


Niculae a aflat de Warcraft de la un prieten, cu mai multi ani în urma, iar de atunci jocul a devenit cel mai bun prieten al sau, mai ales în cantonamente. El nu rateaza nicio lansare a unei noi serii de „WOW" si este la curent cu toate noutatiile din domeniul jocurilor PC.


Ziarul citeaza însa si o declaratie mai veche a dinamovistului, care în urma cu ceva vreme prevedea riscurile: "Daca nu esti atent, o sa stai toata ziua în fata calculatorului, e ca un drog".


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu