miercuri, 17 noiembrie 2010

Neogen a cumparat Doizece.ro

Neogen SA, lider regional al pietei serviciilor online, a finalizat zilele trecute preluarea site-ului de jocuri Doizece.ro.

"Neogen a avut întotdeauna în vedere diversitatea serviciilor pe care le ofera utilizatorilor, încercând permanent sa identifice cele mai interesante oportunitati din piata de Internet româneasca. Doizece.ro va aduce un plus de divertisment si interactivitate retelei de site-uri Neogen", a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA.


"Avem încredere ca neogen.ro va mentine doizece.ro cel mai bun site de divertisment si jocuri online din România", a declarat Octavian Costache, Coordonator proiect doizece.ro.


Partile n-au facut publica valoarea tranzactiei.


Înfiintat în anul 2000, Neogen este în prezent un portal personalizat care ofera acces la informatii, oferte si prieteni, plus servicii de recrutare, hosting si publicitate online, cu peste 350.000 de vizitatori saptamânal.


Doizece.ro, înfiintat în 2002, este printre cele mai bune site-uri de jocuri multiplayer din România, cu peste 65.000 de vizitatori saptamânal.


Sursa: Rompres


Wholesale Video Game List Niche - Earn 75% Commissions


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu