marți, 16 noiembrie 2010

Quake IV mai intai pe consola?

Pe 4 aprilie a avut loc lansarea versiunii Doom 3 pentru consola Xbox, prilej cu care CEO-ul studioului de jocuri a facut cateva comentarii din care a reiesit ce va aduce viitorul pentru aceasta companie.
In primul rand, Todd Hollenshead s-a declarat absolut incantat de virtutile consolei Xbox si a respins vehement zvonurile vehiculate cum ca id Software ar fi primit anumite sume de la Microsoft pentru a lansa Doom 3 pentru Xbox.

De altfel incantarea cu care Todd Hollenshead priveste consolele nu pare a fi numai o chestiune de moment. Analizand ceea ce se intampla in industria de jocui, Hollenshead a indicat ca, daca in timp ce jocurile pentru PC au inregistrat cifre de vanzari egale de la an la an sau un pic mai mari, consolele domina cu siguranta domeniul.


De aceea s-ar putea sa asistam cat de curand si la alte titluri pentru console lansate de id Software, mai ales ca se pregatesc sa intre in ring PS3 si Xbox 2.


Un alt anunt pe care l-a facut Hollenshead este ca la conferinta QuakeCon 2005 jucatorii se vor putea bucura de Quake 4 sau cel putin de versiunea multiplayer a acestuia. Si aceasta nu este singura surpriza de la id Software.


Daca deja modul multiplayer al lui Quake 4 este gata si entuziasmul CEO-ului este atat de mare pentru console s-ar putea ca jocul sa fie lansat mai intai pentru console? Greu de spus, dar este o varianta posibila.


In orice caz, Hollenshead a preferat sa pastreze in continuare tacerea in legatura cu urmatorul titlu la care id Software lucreaza dupa ce a terminat DOOM 3 si despre care se stie ca va fi un FPS.

Just look what a new and Beautifull website we build Game tester related! Full of updated information low refunds! Video game tester and games industry has tons of of searches for you to use! 75% payout.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu