duminică, 21 noiembrie 2010

Ubisoft lansează vineri în România Assassin's Creed Brotherhood VEZI TRAILER

 Assassin's Creed Brotherhood

Traiesti si respiri ca Ezio, un Master Assassin legendar, care  lupta împotriva Ordinului Templier. El trebuie sa calatoreasca în cel mai mare oras al Italiei, Roma, centrul puterii, lacomiei si coruptiei, pentru a lovi inamicul direct în inima.


Ezio conduce o întreaga fratie (Brotherhood) care i se alatura în lupta. Doar împreuna vor reusi sa înfrânga dusmanii.


Ubisoft introduce platforma multiplayer care îti permite sa alegi din foarte multe personaje, cu propriile arme si tehnici de asasinare si sa te lupti împotriva altor jucatori din întreaga lume.


Ca sa aflati mai multe despre ce aduce nou si cum se prezinta Assassin’s Creed Brotherhood, va invitam pe toti la evenimentul de lansare care va fi prezentat de doi redactori theGamecast.net, Catalin Nitu aka theWarlord si Cosmin Aionita aka RedBeard. Jocul va putea fi încercat atât în multiplayer, cât si în singleplayer pe console PlayStation 3. Nu pot lipsi nici concursurile care aduc premii importante: pe lânga hanorace, tricouri, cani, insigne, postere, participantii vor putea câstiga si copii promotionale si EDITII SPECIALE ale jocului. Detaliile si regulamentul concursului vor fi prezentate la fata locului.


Astfel, toti cei curiosi de noile aventuri ale celui mai celebru asasin virtual sunt asteptati vineri, 19 noiembrie începând cu orele 17:00 la magazinul Diverta din Sun Plaza.


View the original article here


Established, successful ebook, now open to affiliates. Easy To Organise Party Games For The Whole Family / Church / Corporate / Celebration Etc. Longtail Keywords, Cross Sell And Upsell. More Info At www.TreasureHuntBook.com/affiliatehelp.htm


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu