luni, 15 noiembrie 2010

The Matrix Online

Lansarea unui joc, mai ales daca este vorba de un titlu de succes, a devenit in ultimul timp un eveniment aproape la fel de important ca si premiera unui film. Numai ca in acest caz, locul covorului rosu poate fi luat de un cont de testare a noului-venit in universul virtual sau de un CD/DVD cu versiunea beta/demo/preview a jocului mult-asteptat. Iar atunci cand este vorba de un joc ca The Matrix Online, atunci un cont pentru a accesa un sneak preview este mai mult decat atractiv pentru orice gamer.

Asa ca Interactive si SEGA s-au gandit sa rezolve intr-un singur mod doua probleme: au anuntat ca incepand cu 12 martie vor pune la dispoztie conturi gratuite pentru The Matrix Online si ca acestea vor fi valabile pana pe data de 15 martie. Lansarea oficiala a jocului este anuntata pentru data de 22 martie.


In acelasi timp, aceasta perioada in care jocul va fi disponibil va fi utilizata si ca beta testing, ceea ce inseamna ca producatorii spera ca nu vor exista foarte multe bug-uri, o saptamana fiind un timp destul de scurt pentru remedierea unor probleme majore.


Vestea proasta este ca numarul de conturi va fi limitat, dar nu a fost anuntata o cifra sau un ordin de marime care sa indice cati utilizatori vor avea acces la joc.


Conturile vor fi distribuite prin intermediul GameSpot si FilePlanet, dar cei care vor dori sa se inregistreze nu trebuie sa fie membri ai acestor site-uri. Pentru crearea unui cont este suficienta o adresa de e-mail si o carte de credit. In perioada de testare, nu se vor percepe taxe, dar pe cartea de credit vor fi blocati 10 centi pana la expirarea contului.


Ulterior, un cont valabil 60 de zile va costa 29.99 USD.


The Matrix Online continua povestea universului din Matrix din punctul in care se termina ultimul film al seriei.


preluat Softpedia

Betfair Games Trading system guaranteed to make you a risk free profit.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu