vineri, 19 noiembrie 2010

Driver si Ghost Recon amanate

Conform raportului financiar întocmit de Ubisoft pentru prima jumatate a anului fiscal 2010-2011, compania a înregistrat o crestere a vânzarilor cu 57 de procente fata de aceesi perioada a anului trecut, profitul obtinut fiind de 260 de milioane de euro. Cu toate acestea, pierderile au fost de aproape 90 de milioane de euro, cu 34.5% mai mult fata de anul trecut, probabil din cauza "pieselor de rezistenta" H.A.W.X. 2 si R.U.S.E., care s-au vândut sub asteptari.

În acelasi raport financiar, Ubisoft a mentionat ca s-a decis sa amâne lansarea jocurilor Driver: San Francisco si Ghost Recon Future Soldier pentru anul fiscal 2011-2012, adica perioada 1 aprilie 2011-31 martie 2012. Aceasta este a doua amânare pe care o sufera cele doua titluri. Ghost Recon era programat pentru Craciun, iar Driver pentru sfârsitul acestei lunii. Apoi ambele au fost amânate pentru primul trimestru al anului viitor.


View the original article here


Established, successful ebook, now open to affiliates. Easy To Organise Party Games For The Whole Family / Church / Corporate / Celebration Etc. Longtail Keywords, Cross Sell And Upsell. More Info At www.TreasureHuntBook.com/affiliatehelp.htm


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu