luni, 15 noiembrie 2010

World of Warcraft Cataclysm

 Se poate precomanda acum si în magazinele din România Începând din aceasta saptamâna a devenit disponibila cutia de precomanda World of Warcraft Cataclysm, noul expansion pack al celui mai de succes MMORPG, ce are în acest moment peste 12 milioane de jucatori în întreaga lume.

World of Warcraft Cataclysm va fi lansat oficial în România marti, 7 decembrie 2010. Cutia de precomanda nu contine jocul propriu-zis, are un pret de doar 49,9 lei si va fi disponibila în magazine pâna pe data de 6 decembrie 2010 la ora 10:00.


Precomanda le permite celor care o achizitioneaza sa cumpere la lansare jocul World of Warcraft Cataclysm, în varianta standard, la pretul de 100 de lei daca prezinta cutia precomenzii si dovada fiscala a achizitiei precomenzii. Precomanda garanteaza faptul ca pretul nu va fluctua si disponibilitate de stoc pentru client în primele sapte zile de la lansarea jocului propriu-zis.


Precomanda World of Warcraft Cataclysm le mai permite cumparatorilor sa participe la un concurs al carui mare premiu este varianta de colectie World of Warcraft Cataclysm si un an de abonament gratuit World of Warcraft. De asemenea cutia contine un talon ce ofera cumparatorilor o reducere de 10 lei la produsul World of Warcraft Prepaid Card, valabila în perioada 07.12.2010 - 07.01.2011 în magazinul de unde a fost achizitionata cutia de precomanda.


Premiile si reducerea sunt oferite de catre Best Distribution, distribuitorul oficial World of Warcraft în România.


Betfair Games Trading system guaranteed to make you a risk free profit.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu