marți, 16 noiembrie 2010

Tim Burton va regiza o adaptare cinematografică a jocului video "Monsterpocalypse". VEZI VIDEO

 Tim Burton va colabora din nou cu Johnny Depp / Foto: starpulse.com

Tim Burton va regiza pentru studiourile DreamWorks o adaptare cinematografica a jocului video "Monsterpocalypse", conceput de Matt Wilson, potrivit mediafax.ro.


Filmul va fi distribuit de compania Disney.


"Monsterpocalypse" va fi produs de Dick Zanuck si Roy Lee, care au confirmat, luni, implicarea lui Tim Burton în acest proiect, într-un interviu acordat pentru Slashfilm.com.


Matt Wilson, creatorul jocului, va fi coproducator si se va consulta cu John August pentru a scrie scenariul peliculei. Actiunea din acest joc video graviteaza în jurul unor roboti uriasi construiti de oameni pentru a lupta cu o armata de extraterestri uriasi.


Filmul "Monsterpocalypse" ar putea fi realizat în 3D.


Regizorul american Tim Burton, în vârsta de 51 de ani, este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa în care melancolia se îmbina cu fantezia, horror-ul gotic si comedia, câteva personaje din creatiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfeca si Sweeney Todd, un barbier însetat de sânge, devenind legendare.


Printre filmele regizate de Burton pe parcursul a circa 25 de ani de cariera se numara "Batman" (1989), "Cosmarul dinaintea Craciunului" (1993), "Legenda calaretului fara cap" (1999), "Planeta maimutelor" (2001), "Pestele cel mare" (2003), "Charlie si fabrica de ciocolata" (2005).


Cel mai recent film al sau, "Alice în Tara Minunilor", o reinterpretare 3D a celebrei povesti a lui Lewis Caroll, a fost lansat pe 5 martie pe marile ecrane si a avut pâna în prezent încasari de 1,02 miliarde de dolari.


Just look what a new and Beautifull website we build Game tester related! Full of updated information low refunds! Video game tester and games industry has tons of of searches for you to use! 75% payout.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu